LET OP: Je hebt Javascript uitstaan, daardoor kan het zijn dat sommige functionaliteiten niet werken.Ontdek Emilia-Romagna | Ontdek Italië!
ITALIË BESTEMMINGEN CULTUUR & NATUUR KEUKEN DASHBOARDS

Emilia-Romagna

Emilia-Romagna staat bekend om haar culinaire hoogstandjes zoals Parmaham, Parmezaanse kaas en Bolognese saus.

Dynamic Image
Bologna
Hoogtepunt

Midden in de Italiaanse regio Emilia-Romagna vind je de stad Bologna. Het is een aantrekkelijke stad met een goed onderhouden middeleeuws centrum en uiteraard een verrukkelijke keuken. Laten we snel ontdekken wat je niet mag missen in Bologna en haar omgeving!


    Dynamic Image
    Parmigiano Reggiano
    Aanbevolen

    Parmigiano Reggiano, ook wel bekend als parmezaan of parmezaanse kaas, is een van de meest populaire kaassoorten ter wereld. Het wordt gemaakt van rauwe melk van koeien en wordt beschouwd als een van de beste kaassoorten uit Emilia-Romagna in Italië.


    Achtergronden

    Verhalen over de geschiedenis, de natuur en de keuken van de regio Emilia-Romagna.